Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
 
SERVICE ΤΟΤΟΣ
Συνεργείο Αυτοκινήτων Πολύστυλο Καβάλα
 
Στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στο 13ο χλμ Καβάλας - Δράμας στο Πολύστυλο, βρίσκεται για περισσότερα από 10 χρόνια το συνεργείο αυτοκινήτων “SERVICE ΤΟΤΟΣ” το οποίο όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτου.
 
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων, με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία αφορά το αυτοκίνητο σας και να σας εξασφαλίσουμε την ορθή και απροβλημάτιστη λειτουργία του. 
 
Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες συνεργείου όπως, service ή επισκευή κάθε αυτοκινήτου, τοποθέτηση ελαστικών και διαγνωστικό έλεγχο οχημάτων. Ακόμα, διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά καθώς και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση. 
 
 
Παρακολουθώντας τις διαρκείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, το άρτια εκπαιδευόμενο προσωπικό μας, σας εγγυάται την ποιότητα του αποτελέσματος στην εργασία που θα υλοποιηθεί στο αυτοκίνητό σας.
 
Επιδιώκοντας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη, πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.
 
 
Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε τις πιο καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το αυτοκίνητο σας. Οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν την εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο συνεργείο μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο συνεργείο μας, να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για
την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.