Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Service Τοτός | Συνεργείο Αυτοκινήτων Πολύστυλο Καβάλα

Για εσάς που η οδήγηση είναι τρόπος ζωής και το αυτοκίνητο η προέκταση του εαυτού σας, μπορούμε και προσφέρουμε, με άριστη τεχνική κατάρτιση, την ασφάλεια και σιγουριά που ζητάτε.
 
Στο συνεργείο αυτοκινήτων “SERVICE ΤΟΤΟΣ” στην Καβάλα, μπορούμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να σας εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση ελαστικών στο αυτοκίνητό σας, την ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεργείου μας.
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σεβόμενοι τον οδηγό αλλά και το αυτοκίνητο του, κάνοντας πάντα το καλύτερο για τη ασφάλεια του στο δρόμο.
 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ H/Y
Όταν ένας κινητήρας δεν λειτουργεί σωστά, η απόδοσή του μειώνεται, τα καύσιμα σπαταλώνται και οι εκπομπές καυσαερίων από την εξάτμιση αυξάνονται δραματικά. Τίθεται, επίσης, και θέμα ασφάλειας του οχήματος, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες.
 
Ο διαγνωστικός έλεγχος μπορεί να ανιχνεύσει και να κατευθύνει τον τεχνικό, ακόμα και εάν το σφάλμα που υπάρχει δεν είναι η πηγή του προβλήματος. Πολλά από αυτά τα προβλήματα δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν, επειδή προέρχονται από το ηλεκτρικό σύστημα ή είναι χημικής φύσης. Ο διαγνωστικός έλεγχος προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του προβλήματος, της διόρθωσής του και της κατάλληλης συντήρησης, πριν εκδηλωθούν σοβαρότερα και δαπανηρότερα προβλήματα.
 
Βασικότερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών
στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο συνεργείο μας, να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για
την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.