Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Service Τοτός | Συνεργείο Αυτοκινήτων Πολύστυλο Καβάλα

Η αγάπη και το πάθος μας για τα αυτοκίνητα μας ώθησε να δημιουργήσουμε το συνεργείο αυτοκινήτων “SERVICE ΤΟΤΟΣ” στην Καβάλα όπου και μπορείτε να απευθυνθείτε για αξιόπιστο και ποιοτικό service του αυτοκινήτου σας. 
 
Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει το service σε όλους τους τύπους και όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, φροντίζοντας πάντα να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Το συνεργείο μας είναι ένα από τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων στην Καβάλα. Η μακροχρόνια πορεία μας βασίστηκε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
 Αλλαγή λαδιών
 Φίλτρο λαδιού
 Διαγνωστικό έλεγχο
 Φίλτρο αέρος
 Φίλτρο βενζίνης
 Έλεγχο ελαστικών & ρεζέρβας
 Έλεγχο αναρτήσεων
 Έλεγχο ηλεκτρολογικού συστήματος
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
 Έλεγχο κινητήρα
 Έλεγχο συστήματος πέδησης
 Έλεγχο φρένων
 Μέτρηση μπαταρίας
 Έλεγχο φωτισμού
 Έλεγχο αερόσακων
 
 
Το service ή οι επισκευές των αυτοκινήτων γίνονται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πραγματοποιούνται μετά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας μας, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και το κατάλληλο προσωπικό. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας εγγυηθούν για το άμεσο και άψογο servie του αυτοκινήτουσας. 
 
Επίσης, διαθέτουμε πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά αναλαμβάνουμε την άμεση και σωστή τοποθέτησή τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο συνεργείο μας, να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για
την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.